Ik wil de ontwikkelingen binnen mijn debiteurenportefeuille monitoren

Jouw klantenportfolio is de basis van jouw onderneming. Inzicht in het risico bij bestaande klanten en het monitoren van veranderingen hierin geeft je de mogelijkheid om direct te reageren en maatregelen te treffen indien nodig. Zo kan je schade voorkomen en heb je grip op jouw debiteurenportefeuille.

Controle over uw portfolio

Door jouw eigen klantinformatie te verrijken met waardevolle actuele Dun & Bradstreet data creëer je een helder overzicht en weet je altijd exact hoe jouw klantenportfolio ervoor staat. Waar zitten jouw risico’s en waar liggen kansen? Op basis van dit inzicht kan je segmentatie aanbrengen in jouw aanmaningstraject en de juiste focus bepalen binnen jouw portefeuille. Zo wordt jouw tijd zo efficiënt mogelijk ingezet met een maximaal resultaat. Met informatie over de concernstructuren van jouw klanten kan je bepalen wat jouw totale risicoblootstelling is binnen een concernstructuur. Bewaak de veranderingen in het risico en betalingsgedrag binnen jouw klantportfolio en grijp tijdig in, indien nodig, door bijvoorbeeld kredietlimieten aan te passen.

Optimaliseren kredietbeleid

Met de juiste actuele informatie over jouw klanten ben je in staat jouw kredietbeleid effectiever en efficiënter vorm te geven.

DSO verlagen

Dring het openstaande saldo terug door de kredietwaardigheid van klanten goed te monitoren en kredietvoorwaarden en aanmaningsacties hierop te baseren.

Segmentatie

Breng segmentatie aan binnen jouw klantportfolio op basis van omzet en risico en baseer jouw condities en aanmaningsbeleid hierop.

Klanten die u voorgingen

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Tyco

Tyco Fire Protection Products is een gerenommeerde, wereldwijd opererende brandpreventie onderneming. Tyco ontwikkelt producten, systemen…

Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider in de ontwikkeling van voedingsproducten en dranken op…

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.