Ik wil mijn klantacceptatie proces automatiseren

Voor een zuiver, efficiënt en effectief klantacceptatiebeleid is een betrouwbare bron met actuele informatie nodig in. Integreer Dun & Bradstreet data direct in jouw eigen omgeving en automatiseer jouw acceptatieproces voor snelle, onderbouwde en consistente beslissingen.

Efficiënte en uniforme beslissingen

Door jouw eigen data te combineren met Dun & Bradstreet data beschik je over de juiste informatie om jouw beslissingen te automatiseren en efficiënter te werken. Gebruik de standaard beslisregels van Dun & Bradstreet of creëer jouw eigen beslissingsboom op maat, specifiek voor jouw organisatie. Definieer geautomatiseerde beslissingen voor het goedkeuren, afwijzen of doorverwijzen van een transactie op basis van jouw eigen regels. Zeker als je veel nieuwe klanten heeft en dus snel veel beslissingen moet nemen, kan je met het automatiseren van het klantacceptatieproces veel winst behalen, zowel in tijd als in geld. Door het automatiseren van de meerderheid van de kredietbeslissingen, blijft meer tijd beschikbaar voor het onderzoeken van de grensgevallen.

Kredietbeleid

Zorg voor uniformiteit in het kredietbeleid door jouw beslissingen te automatiseren gebaseerd op een combinatie van interne en externe informatie.

Webshop

Door een ‘real time’ koppeling te maken tussen jouw webshop en de D&B database kan je direct online bepalen of je een klant accepteert en of je op krediet wilt leveren.

Klanten die u voorgingen

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Tyco

Tyco Fire Protection Products is een gerenommeerde, wereldwijd opererende brandpreventie onderneming. Tyco ontwikkelt producten, systemen…

Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider in de ontwikkeling van voedingsproducten en dranken op…

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.