Ik wil inzicht in de risico’s en het ondernemingsklimaat van een specifiek land

Investeren en ondernemen in het buitenland kan een risicovolle aangelegenheid zijn. Als je internationaal zaken doet, heb je niet alleen te maken met het zakelijke klimaat. De politieke, economische en commerciële prestaties en omstandigheden van een land spelen ook een rol.

Beperk jouw risico’s bij internationaal zaken doen

De landeninformatie van Dun & Bradstreet informeert je over alles wat je moet weten over het zaken doen in een specifiek land. Je blijft op de hoogte van belangrijke wijzigingen en van verwachtte nationale ontwikkelingen binnen een land die invloed kunnen hebben op jouw onderneming. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe kun je het risico op wanbetaling beheren en beperken? Welk financieel en globaal risico gaat gepaard met het zaken doen in een land? Ga je jouw geld ontvangen en – indien ja – wanneer? Wat zijn de economische vooruitzichten van een land? Dankzij de diepgaande analyses kan je de ontwikkelingen op de internationale markten op de voet volgen en ben je goed geïnformeerd en voorbereid.

Export

Als je klanten hebt in het buitenland dan wil je graag op de hoogte zijn en blijven van de specifieke risico’s die gepaard gaan met het zakendoen in dat land.

Betreden nieuwe markt

Om met succes een nieuwe internationale markt te betreden, dien je goed op de hoogte te zijn van alle landspecifieke factoren die van invloed zijn op jouw business.

Zakelijk klimaat

De manier van zaken doen en de omstandigheden waarmee je rekening dient te houden verschillen sterk per land. Met de uitgebreide landeninformatie van Dun & Bradstreet weet je waar je aan toe bent.

Klanten die u voorgingen

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Tyco

Tyco Fire Protection Products is een gerenommeerde, wereldwijd opererende brandpreventie onderneming. Tyco ontwikkelt producten, systemen…

Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider in de ontwikkeling van voedingsproducten en dranken op…

Veelgestelde vragen

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.