Market Insight

Voor échte analytische market- of business intelligence specialisten ligt de wereld aan je voeten in Market Insight. Verricht de diepste marktanalyses en beantwoord de meest complexe vraagstukken. Niets lijkt onmogelijk.

Transform data en inzichten in heldere visuals

Wereldwijde marktdata

Raadpleeg commerciële data van +300 million bedrijven als solide basis voor jouw markt- of klantanalyse.

Met jouw interne data

Upload je eigen klantinzichten. Combineer deze met Dun & Bradstreet’s data voor een compleet klant- of marktbeeld.

Om groeikansen te spotten

Voeg intelligentie toe. Transformeer ruwe datasets tot inzichten die je strategie optimaliseren. De data is er, net als de hulpmiddelen.

Hoe werkt Market Insight?

Importeer markt- of klantdata

Definieer de vraag- of doelstelling en upload jouw interne data die relevant is voor de analyse. Van klantgedrag tot transactionele historie of pipeline resultaten: alles is mogelijk.

Verrijk je data

Kies welke geverifieerde data je nodig hebt uit onze database om je doel te bereiken. Raadpleeg data over verticals, internationale groepsstructuren of trade informatie: het universum ligt aan je voeten in Market Insight.

Creëer analyses of rapportages

Combineer de gekozen elementen en gebruik analytische hulpmiddelen om verbanden te leggen. Leg vernieuwende bevindingen vast.

Presenteer visuals

Transformeer je bevindingen tot verhelderende visuals die voor iedereen te begrijpen zijn, zodat de analyse als richtlijn voor een groeistrategie gebruikt kan worden.

Interesse of vragen?

Nieuwsgierig wat voor marktinzichten je precies creëert met Market Insight of heb je een vraag? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.