Ik wil weten hoe de concernstructuur van mijn relatie er uitziet

Fiscale voordelen en verdere globalisering van de economie zijn voor bedrijven redenen om de activiteiten bij meerdere rechtspersonen onder te brengen in binnen- én buitenland. 100% belangen in het binnenland zijn vaak via publieke bronnen inzichtelijk te maken. Maar dit geeft slechts beperkt inzicht.

Wereldwijde structuur

De wereldwijde datacloud van Dun & Bradstreet geeft je inzicht in de wereldwijde concernstructuren van jouw zakelijke relaties. Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De Dun & Bradstreet datacloud is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse familierelaties van jouw zakenpartners, variërend van de kleinste eenmanszaak met één filiaal tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Jouw compliancy beleid geeft wellicht aan dat je geen zaken mag doen met een onderneming welke gevestigd is in een specifiek land. Met de tools van D&B ontdek je de internationale concernstructuren van jouw zakenrelaties op basis van meerderheidsbelangen.

Risicolanden

Breng in kaart waar ter wereld jouw relatie is gevestigd of banden heeft en voorkomen problemen op het gebied van compliancy.

Know your customer (KYC)

Identificeer uw klanten en andere zakenrelaties aan de hand van de Dun & Bradstreet datacloud en zorg ervoor dat u voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving.

Klanten die u voorgingen

CM.com

Sms’en ouderwets? Niet voor CM. Deze succesvolle Nederlandse onderneming startte in ’99 met het uitsturen…

Andere mogelijke situaties

Gerelateerde producten

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.