Ik wil de datakwaliteit van mijn database verbeteren

Je hebt geïnvesteerd in een krachtige (CRM of ERP) applicatie, maar de kwaliteit van de data die erin zit laat te wensen over. Ontzettend veel bedrijven kampen met dit probleem. Altares Dun & Bradstreet kan je helpen met het normaliseren, rationaliseren, ontdubbelen, actualiseren, verrijken en onderhouden van jouw data.

Schone database

Data veroudert snel. Jaarlijks muteert 30% tot 40% van de gegevens in jouw database. Bedrijven verhuizen, fuseren of veranderen van naam en contactpersonen veranderen van baan. Een vervuilde database kost al snel duizenden euro’s per jaar aan weggegooid marketinggeld en verspilde tijd van de sales afdeling. ‘s Werelds grootste bedrijvendatabase van Dun & Bradstreet met meer dan 300 miljoen records stelt je in staat jouw datakwaliteit te verbeteren en datamanagement te optimaliseren. Met een schone database werk je efficiënter en bespaar je kosten.

Data as a Service

Verhoog de effectiviteit en efficiency van uw bedrijfsprocessen door externe informatie direct beschikbaar te maken binnen uw applicaties.

Vervuiling

Databases vervuilen snel. Bespaar kosten en werk effectiever door uw database schoon, volledig, accuraat en actueel te houden.

CRM en ERP

Start met een schone database bij de implementatie van een CRM of ERP systeem en zorg ervoor dat de data ook zuiver en actueel blijft.

Klanten die u voorgingen

Carel Lurvink

Carel Lurvink B.V. mag sinds 1993 de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ voeren. Een predicaat…

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Andere mogelijke situaties

Onze kant en klare verbindingen

Standaard integraties voor jouw systeem

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.