Ik wil de data van mijn leveranciersbestand opschonen

De kwaliteit van de data in leveranciersbestanden laat vaak te wensen over. Vrijwel elke supply database bevat dubbele, onjuiste en onvolledige records. Bovendien heb je waarschijnlijk te maken met niet één, maar meerdere bestanden. Altares Dun & Bradstreet helpt je met het clusteren van gegevens tot 1 zuiver ‘vendor master bestand’.

Verbeter de kwaliteit van uw leveranciersbestand

Data veroudert snel. Jaarlijks muteert 30% tot 40% van de gegevens in uw database. Bedrijven verhuizen, fuseren of veranderen van naam en contactpersonen veranderen van baan. De grootste datacloud wereldwijd van Dun & Bradstreet met meer dan 300 miljoen records stelt je in staat jouw datakwaliteit te verbeteren en datamanagement te optimaliseren. Altares Dun & Bradstreet kan je helpen met het normaliseren, rationaliseren, standaardiseren, ontdubbelen, actualiseren, verrijken en onderhouden van jouw leveranciersdata. Dubbele en onjuiste gegevens worden verwijderd. En jouw data wordt geactualiseerd, georganiseerd en verrijkt met waardevolle aanvullende D&B informatie. Zo haal het maximale uit jouw systemen. Door te werken met één zuiver accounts payable masterbestand kan je efficiënter werken, optimaliseer je inkoopprocessen en bespaar je kosten.

Datakwaliteit

Controleer, verbeter, verrijk en analyseer data voordat je ze importeert in jouw systemen. Zo houdt je jouw database schoon en actueel.

Dubbele factuur betalen

Heb je meerdere leveranciersbestanden en worden deze door meerdere personen gemuteerd? Dan is de kans groot dat er dubbele bedrijven in jouw bestand zitten en er dubbele betalingen plaatsvinden.

Implementatie ERP systeem

Een goede implementatie van een ERP systeem staat of valt bij de kwaliteit van de data die wordt ingevoerd. Met het opschonen en onderhouden van de data haal je het optimale uit jouw systeem.

Klanten die u voorgingen

Carel Lurvink

Carel Lurvink B.V. mag sinds 1993 de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ voeren. Een predicaat…

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Andere mogelijke situaties

Onze kant en klare verbindingen

Standaard integraties voor jouw systeem

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.