Ik wil meerdere databases integreren

Binnen bedrijven is vaak heel veel informatie aanwezig. In de praktijk is deze informatie echter meestal erg versnipperd, in verschillende systemen of in verschillende databases vastgelegd. Voor een goed en compleet beeld van jouw relaties is het essentieel om jouw databases te integreren tot één zuiver master data management bestand.

Master data

Hoe zorg je ervoor dat de informatie uit de verschillende bronnen aan het juiste master data record worden toegevoegd? Een betrouwbare referentiedatabase is hiervoor noodzakelijk. De Dun & Bradstreet datacloud is de grootste en meest uitgebreide ter wereld. Jouw databases worden gematched en aan alle records wordt een D-U-N-S-nummer toegekend waarmee de juiste entiteit vast staat. Op basis van het D-U-N-S-nummer kan de informatie uit de verschillende bronnen eenvoudig worden samengevoegd tot één centrale database. Tegelijk kan ook waardevolle extra informatie uit de D&B database aan jouw records worden toegevoegd. Data transformeer jij op die manier tot waardevolle, volledige, consistente en betrouwbare informatie op basis waarvan je goed gefundeerde, zakelijke beslissingen kunt nemen.

Business intelligence

Combineer data uit verschillende systemen in een centrale database (data warehouse). Maak gebruik van de Dun & Bradstreet datacloud om intelligentie toe te voegen aan jouw data.

Centralisatie

Voor veel applicaties is een standaard plug-in beschikbaar. Via webservices of xml kan ook een koppeling op maat worden gemaakt.

Fusie / overname

Het succes van fusies en overnames wordt vaak belemmerd door een slechte integratie van data, gebrek aan metadata, inconsistente databronnen en slechte datakwaliteit.

Klanten die u voorgingen

Carel Lurvink

Carel Lurvink B.V. mag sinds 1993 de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ voeren. Een predicaat…

LC Packaging

LC Packaging is een familiebedrijf dat al sinds 1923 actief is in de verpakkingsbranche. Het…

Andere mogelijke situaties

Onze kant en klare verbindingen

Standaard integraties voor jouw systeem

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.