Altares Dun & Bradstreet kiest Marcommit voor strategische PR & marketing

Leestijd 3 minuten | Geschreven door Anne de Geus | 24 april, 2018

Persberichten

Baarn, 24 april 2018 – Altares Dun & Bradstreet, wereldwijd leverancier van bedrijfsdata, heeft PR- en contentmarketingbureau Marcommit gekozen voor de verdere professionalisering van haar PR- en marketingactiviteiten in Nederland en België. Het doel is om middels een geïntegreerde aanpak, waarin earned, owned, shared en paid media gecombineerd worden, de naamsbekendheid verder te verhogen en de marktleiderspositie van Altares Dun & Bradstreet te verstevigen.

Wieke Jong, Content & Campaign Marketing Officer bij Altares Dun & Bradstreet: “Sinds december 2016 is Dun & Bradstreet Benelux onderdeel van de Altares Group. Hiermee heeft de organisatie haar aanwezigheid op het Europese continent versterkt en hebben we ons dienst- en productportfolio verder uitgebreid. Dit is dan ook het perfecte moment om onze PR en marketing verder te professionaliseren en onze visie op master data breed uit te dragen. In Marcommit hebben we een proactieve en gespecialiseerde partner gevonden om dit te realiseren.”

Eline Visser, managing director bij Marcommit, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Altares Dun & Bradstreet heeft een duidelijk doel voor ogen, namelijk het helpen van organisaties om waarheid en betekenis te vinden in de snel groeiende hoeveelheid data die op ze afkomt. Het is een mooie uitdaging om samen met Altares Dun & Bradstreet middels strategische PR- en marketingcampagnes de markt te laten zien hoe kwalitatieve marktinformatie bedrijven helpt bij hun groeidoelstellingen en om de concurrent voor te blijven.”

Over Marcommit

Marcommit gelooft in de kracht van engagement. Het Marcommit team zoekt altijd proactief naar opvallende campagne-onderwerpen, slimme oplossingen en spot zoveel mogelijk kansen om de doelstellingen van klanten te bereiken. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, Marcommit zet zijn tanden erin.

Marcommit is de B2B PR- en contentspecialist actief in de Benelux. Het bureau heeft een specialisatie in de IT- en HR-branche. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Gemalto, Unique, Telindus, SAP Hybris, Raet, OnGuard en CRM Partners. Kijk voor meer informatie op: www.marcommit.nl

Deel via social media

Anne de Geus

Marketing Campaign Officer

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Wilt u meer lezen over creditmanagement en compliance?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Schrijf je nu in!

Ja, ik wil elke maand op de hoogte worden gebracht van trends & ontwikkeling rondom Credit Risk, Compliance, Master Data, Supply Chain en Sales & Marketing.

Je keuze voor