Onze data

+300 miljoen bedrijfsrecords vanuit 30.000 bronnen, wereldwijd 5 miljoen keer per dag ge-update. In onze database vind je bedrijfsprofielen van iedere onderneming, wereldwijd geregistreerd. Uit onze data creëren we vervolgens voorspellende modellen en analytics.

Master Data

Één bron van waarheid

De hoeveelheid data binnen jouw organisatie stapelt zich razendsnel op. Daardoor wordt het steeds moeilijker om die berg data te stroomlijnen, structureren en transformeren naar waardevolle inzichten. Gebruik onze data en unieke codering als basisstructuur van jouw Master Data: één compleet beeld van de belangrijkste informatie over je zakelijke relaties.

Formats

Welke data bieden we?

Handelsprofielen van iedere onderneming wereldwijd, met een verdiepingsslag naar de omgeving en structuur waarin een onderneming opereert. Er ontstaat een bedrijfsdossier van zowel data als scores en voorspellende modellen.

arrow16

Rechtsvormen

arrow12

Handelsactiviteiten

arrow8

Import- en exportgegevens

arrows4

Aantal werknemers

arrow5

D-U-N-S-nummer

arrow11

Incassodossiers

arrow7

Betaalgedrag

arrow3

Directieleden

arrow14

Contactgegevens

arrow10

Rechterlijke uitspraken

arrow6

Omzetcijfers

arrow2

Sanctielijsten

arrow13

Concernstructuren

arrow9

Mediaberichten

arrow15

Balansen

arrow10

Ultimate Beneficial Ownership

Bronnen

Waar komt onze data vandaan?

30.000 databronnen, een wereldwijd netwerk van informatieleveranciers en trade partners. Sinds 1841 verzamelen, structureren en beheren wij met ons partner netwerk ’s werelds grootste commerciële database. Van lokale registers tot aan rechtbanken, incassobureau’s, handelspartners en sociale gebeurtenissen: wij bieden het meest complete, geverifieerde overzicht op het bedrijfsleven.

oog

Data kwaliteit waarborgen

Volledige, nauwkeurige en actuele bedrijfsinformatie

Data waar je op vertrouwt, uiteraard van de allerhoogste kwaliteit. Altares – Dun & Bradstreet werkt met de hoogste standaarden om te zorgen dat de data 24/7 volledig, nauwkeurig, actueel en wereldwijd consistent is. Het gepatenteerde D-U-N-SRight-kwaliteitsproces garandeert dit. Het proces omvat meer dan 2.000 geautomatiseerde en handmatige controles en is een ware uitvinding.

Mogelijkheden

Onze data in jouw organisatie

Geef data betekenis door je hele organisatie: relevante inzichten op de juiste plek, op het juiste moment.  Afhankelijk van je interne omgeving bieden wij meerdere mogelijkheden om onze inzichten te gebruiken. Van ruwe data tot aan inzichten en ‘klant en klare’ analytics, real-time in je interne systemen of op aanvraag: jij vraagt, wij leveren.

Uitdagingen

Waarmee kunnen wij helpen?

Interesse of vragen?

Graag advies over hoe jouw organisatie voordeel haalt uit de data van Altares Dun & Bradstreet of heb je een vraag? Vul het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.