Onze data

+500 miljoen bedrijfsrecords vanuit 30.000 bronnen, wereldwijd 5 miljoen keer per dag ge-update. In onze database vind je bedrijfsprofielen van iedere onderneming, wereldwijd geregistreerd. Uit onze data creëren we vervolgens voorspellende modellen en analytics.

MASTER DATA

Één bron van waarheid

De hoeveelheid data binnen jouw organisatie stapelt zich razendsnel op. Daardoor wordt het steeds moeilijker om die berg data te stroomlijnen, structureren en transformeren naar waardevolle inzichten. Gebruik onze data en unieke codering als basisstructuur van jouw Master Data: één compleet beeld van de belangrijkste informatie over je zakelijke relaties.

Formats

Welke data bieden we?

Handelsprofielen van iedere onderneming wereldwijd, met een verdiepingsslag naar de omgeving en structuur waarin een onderneming opereert. Er ontstaat een bedrijfsdossier van zowel data als scores en voorspellende modellen.
triangle illustration

Rechtsvormen

triangle illustration

D-U-N-S-nummer

triangle illustration

Contactgegevens

triangle illustration

Concernstructuren

quadrilateral illustration

Handelsactiviteiten

triangle illustration

Incassodossiers

triangle illustration

Rechterlijke uitspraken

quadrilateral illustration

Mediaberichten

quadrilateral illustration

Import- en exportgegevens

quadrilateral illustration

Betaalgedrag

triangle illustration

Omzetcijfers

triangle illustration

Balansen

triangle illustration

Directieleden

triangle illustration

Rechtsvormen

triangle illustration

Sanctielijsten

triangle illustration

Ultimate Beneficial Ownership

Bronnen

Waar komt onze data vandaan?

30.000 databronnen, een wereldwijd netwerk van informatieleveranciers en trade partners. Sinds 1841 verzamelen, structureren en beheren wij met ons partner netwerk ’s werelds grootste commerciële database. Van lokale registers tot aan rechtbanken, incassobureau’s, handelspartners en sociale gebeurtenissen: wij bieden het meest complete, geverifieerde overzicht op het bedrijfsleven.
world animated
oog animated

Data kwaliteit waarborgen

Volledige, nauwkeurige en actuele bedrijfsinformatie

Data waar je op vertrouwt, uiteraard van de allerhoogste kwaliteit. Altares – Dun & Bradstreet werkt met de hoogste standaarden om te zorgen dat de data 24/7 volledig, nauwkeurig, actueel en wereldwijd consistent is. Het gepatenteerde D-U-N-SRight-kwaliteitsproces garandeert dit. Het proces omvat meer dan 2.000 geautomatiseerde en handmatige controles en is een ware uitvinding.

Mogelijkheden

Onze data in jouw organisatie

Geef data betekenis door je hele organisatie: relevante inzichten op de juiste plek, op het juiste moment.  Afhankelijk van je interne omgeving bieden wij meerdere mogelijkheden om onze inzichten te gebruiken. Van ruwe data tot aan inzichten en ‘klant en klare’ analytics, real-time in je interne systemen of op aanvraag: jij vraagt, wij leveren.
api animated

Corporate brochure

Smart insights to shape your future

At Altares, we unlock your growth opportunities and protect your business by providing in-depth knowledge of your existing and future customers, suppliers and partners with expert solutions fully embedded in your strategic and operational decision processes thanks to access to the world’s largest B2B data network.

Pdf van 32 pagina’s

Waarmee kunnen we je helpen?

Is er een veelbelovende lead binnengekomen? Goed zo! Maar nu is het tijd om een aantal zakelijke beslissingen te nemen. Ga je hem accepteren als klant? Mag hij op krediet kopen en zo ja op welke voorwaarden? Gebruik bij het maken van deze beslissingen onze betrouwbare bedrijfsinformatie, zoals onze kredietrisicodata. Dan voorkom je dat je zakendoet met bedrijven die eigenlijk niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen. Lees meer.

Kennis van en inzicht in jouw markt is bepalend voor je succes. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de grootste in zijn soort en stelt je in staat om uitgebreide analyses te maken, jouw marktaandeel en marktpenetratie inzichtelijk te maken en groeimogelijkheden te ontdekken.

Hoeveel bedrijven zijn er eigenlijk binnen een bepaalde regio en hoe groot zijn deze bedrijven? Hoeveel bedrijven zijn actief binnen een specifieke branche en hoeveel mensen werken er? Je kunt zelf snel en eenvoudig tellingen en selecties maken in de internationale bedrijven database van D&B op basis van vele criteria. Zo maak je inzichtelijk waar jij je het beste op kunt richten en waar jouw kansen op succes het grootste zijn. Lees verder

Door onze rijke database te integreren in jouw ERP-systeem kan je op vele manieren profiteren. Zo maak je en houdt je je data schoon binnen je hele organisatie. Je kan direct vanuit jouw bedrijfsapplicatie jouw klant en prospectinformatie valideren en verrijken. Actuele informatie wordt direct toegankelijk binnen je ERP en je kan het gebruiken om jouw acceptatieproces te automatiseren en scoringsmodel te verbeteren. Lees meer.

Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse relaties van je zakenpartners, variërend van kleine onbekende ondernemingen tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Lees meer.

Een initiële check bij het selecteren van een leverancier is niet afdoende. Belangrijk is vervolgens alle wijzigingen in risico’s inzichtelijk te maken en te monitoren. Zo blijf je exact op de hoogte hoe de risico’s zich in jouw totale supply chain ontwikkelen. Alleen met deze informatie kan je alle risico’s binnen jouw portfolio juist inschatten. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor