Ik wil het risico in de totale supply chain inzichtelijk maken en monitoren

Het waarborgen van de continuïteit van jouw supply chain (logistieke keten) is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat jouw processen optimaal blijven draaien en dit kan je alleen doen wanneer je jouw totale keten in kaart hebt en kan monitoren.

Monitor risico’s

Een initiële check bij de selectie van een leverancier is niet afdoende. Belangrijk is vervolgens alle wijzigingen in risico’s inzichtelijk te maken en te monitoren. Zo blijf je exact op de hoogte hoe de risico’s zich in jouw totale supply chain ontwikkelen. Alleen met deze informatie kan je alle risico’s binnen jouw portfolio juist inschatten. Verkrijg inzicht in hoeveel je besteedt bij hoog risico leveranciers en in de wederzijdse afhankelijkheid. Dit stelt je in staat tijdig bij te sturen en te zoeken naar alternatieven waar nodig. Je maakt jouw logistieke proces efficiënter en effectiever, omdat je jouw risico’s minimaliseert, schade voorkomt en kosten verlaagt.

Leveringsproblemen

Identificeer jouw leveranciers en monitor de risico’s op continue basis om leveringsproblemen te voorkomen en de continuïteit van jouw processen te garanderen.

Aanvraag projectfinanciering

Door aan te tonen dat je proactief jouw logistieke keten en de risico’s in kaart brengt, kan je financieringsaanvragen versnellen en zo de start van een project bespoedigen.

Wijziging financiële situatie leverancier

Wanneer er een wijziging ontstaat in de financiële situatie van jouw leverancier is het essentieel dat je hier tijdig van op de hoogte bent, en gepaste maatregelen kunt treffen.

Klanten die u voorgingen

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.