Procurement

Inkoopafdelingen staan onder toenemende druk om kosten te verlagen, risico’s te beperken, bedrijfsverstoringen te voorkomen, het merkimago te beschermen en het due diligence-proces te versnellen. Met behulp van geavanceerde analyses wordt je in staat gesteld om op proactief en systematisch leveranciers te identificeren en te beoordelen.

Verstevig bestaande relaties met leveranciers door data en inzichten

Inkoop managers vertrouwen op diepgaande, betrouwbare inzichten om op efficiënte wijze aan de verwachtingen van de business te voldoen. Meer regelgeving, nieuwe niveaus van transparantie gedreven door sociale media en een verhoogde druk om deel uit te maken van de strategie om het bedrijf te laten groeien, hebben inkoopprofessionals zoals jou gemotiveerd een sterk partnernetwerk op te bouwen.

Third-Party Risk Management

Bedrijven hebben volledig vertrouwen en transparantie nodig in hun leveranciers. Met Altares Dun & Bradstreet’s Third-Party Risk Management oplossingen kan je due diligence checks uitvoeren om ethische en verantwoorde relaties te waarborgen.

Optimaliseer je leveranciersbestand

Bespaar op de onboarding van leveranciers en selecteer de juiste bedrijven om mee te werken met behulp van geverifieerde data uit de Dun & Bradstreet datacloud. Onze datacloud bevat informatie over meer dan 330 miljoen bedrijven uit meer dan 220 markten.

Voorkom verstoringen van de business

Verstoringen door problemen met leveranciers kunnen de groeivooruitzichten schaden. Vermijd het maken van de verkeerde leverancierskeuzes en centraliseer risico’s. Live Business Identity – centraal in Dun & Bradstreet’s DataCloud – biedt een uitgebreid, bijgewerkt overzicht van relaties, inclusief bedrijfsstructuren voor beter inzicht.

Voorkom reputatieschade

Door een systematische benadering van third-party due diligence om risico’s te minimaliseren en tegelijkertijd je merk te beschermen, biedt Altares Dun & Bradstreet je 360 graden inzichten die je nodig hebt in zakelijke partners, evenals screening om volledige naleving van ABAC, AML, sancties en andere wereldwijde regelgeving te garanderen.

Zo helpen onze inzichten compliance policies

Bedrijfsverificatie

Weet je zeker dat de entiteit waar je mee handelt, daadwerkelijk bestaat? Verifieer de entiteit, internationale bedrijfsstructuur en beneficial owners met één druk op de knop.

Screening

Wie zijn deze betrokkenen? Screen en monitor de ‘roots’ van deze entiteit, onderliggende partijen en individuelen op alle sanctie- en PEP-lijsten wereldwijd.

Efficiënte klantonboarding

Het onboardingproces van je leveranciers is nog nooit zo soepel verlopen. Gebruik ’s werelds grootste commerciële database om alle informatie razendsnel beschikbaar te krijgen. Ontsluit onze data gemakkelijk in je ERP-systemen.

Opkomend risico voorspellen

Monitor je leveranciersbestand realtime. Ontvang notificaties en alerts bij belangrijke gebeurtenissen zoals gerechtelijke uitspraken of wanneer onze rating en scores hier aanleiding toe geeft. Voorkom omzetderving en onderneem tijdig actie.

Bescherm je merkreputatie

Bescherm je bedrijf tegen financiële- of politieke criminaliteit. Blijf continu op de hoogte van wijzigingen en ontwikkelingen binnen je portfolio om fraude en witwaspraktijken te voorkomen.

Alle cruciale inzichten voor een waterdichte policy

Verificatie

Weet met wie je handelt en verifieer de identiteit van je leveranciers.

Vendor Due diligence

Accepteer nieuwe leveranciers op basis van complete achtergrondinformatie.

Risicoanalyse

Schat het risico in van nieuwe- of bestaande leveranciers en hun omgeving.

Spend management

Haal voordeel uit een schoon leveranciersbestand zonder duplicaten. Identificeer concernstructuren en koop voordeliger in op groepsniveau.

Supply Chain optimalisatie

Voorkom verstoringen en blijf op de hoogte van potentieel risico. Identificeer de meest betrouwbare handelspartners.

Portfolio beheren

In één oogopslag je leveranciersportfolio analyseren en bewaken.

Sanctie- en PEPlijsten

Screen zowel bedrijven als personen op alle sanctielijsten wereldwijd, voor een zuiver portfolio.

Risico indicatoren

Raadpleeg naast scores en voorspellende modellen ook andere inzichten die helpen risico’s te vermijden.

Officiële documentatie

Raadpleeg documentatie over nieuws of rechtelijke uitspraken als extra onderbouwing

Uitdagingen

Waarmee kunnen wij helpen?

Interesse of vragen?

Wilt u advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van uw bedrijf? Of heb je een vraag? Vul dan het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.