Risk & Compliance

Bescherm je organisatie tegen witwassen, fraude en het financieren van terrorisme

Bescherm jouw organisatie tegen verborgen risico’s door de UBO’s van jouw handelspartners én hun indirecte verbanden in kaart te brengen: voor waterdicht én efficiënt corporate compliance proces.

Compliance schild

Onze risk & compliance-producten

Alles voor jouw due diligence onderzoek

We bieden producten voor een snelle achtergrondcheck tot geautomatiseerde screening binnen je eigen systemen.

indueD

Realtime bedrijfsinformatie voor due diligence onderzoek in één handige omgeving. Stel UBO's vast en screen je klanten op PEP- en sanctielijsten.

D&B Direct+ Data Blocks

Kies 'blokken' van onze compliance data en koppel alleen de data die jij nodig hebt aan je eigen systemen en applicaties.

Risk & Compliance-professionals gebruiken onze producten voor

Klantacceptatie

Koppel onze data aan je CRM of ERP en screen nieuwe klanten geautomatiseerd binnen je eigen systemen. Deze klantvriendelijke aanpak voorkomt lastige gesprekken met je (toekomstige) klant en helpt je om alleen zaken te doen met bedrijven die voldoen aan wet- en regelgeving.

sales marketing visual
Risk & Compliance-professionals gebruiken onze producten voor

Reputatieschade beperken

Jouw bedrijf een negatieve krantenkop? Je voorkomt het door alle bedrijven waarmee je zakendoet te screenen en vervolgens te monitoren. Zo houd je grip op de ontwikkelingen en kun je op tijd actie ondernemen om jouw merkreputatie te beschermen.

Reputatieschade visual
Risk & Compliance-professionals gebruiken onze producten voor

Ken Je Klant (KYC)

Een efficiënt en effectief KYC-proces op basis van hoogwaardige, real-time data zorgt voor het snel en soepel aan boord halen van klanten. Verifieer klanten met de speed of business en elimineer tegelijkertijd risico’s.

UBO visual
Risk & Compliance-professionals gebruiken onze producten voor

UBO-monitoring

Je wilt weten met wie je vandaag zaken doet, maar ook met wie je morgen zaken doet. Een ownership structuur kan door het jaar heen complexer worden of veranderen. Met geautomatiseerde UBO-monitoring ben je altijd up to date van wijzigingen.

KYC Visual

Welke risk & compliance data bieden wij?

Leer je klanten en leveranciers écht kennen met onze data.

Directeuren en UBO's

Ontdek wie de directeuren, bestuurders, belanghebbenden en andere financials zijn van de bedrijven waarmee je zakendoet, en check hen op internationale PEP- en sanctielijsten.

Corporate Linkages

Met Corporate Linkages ontrafel je werelwijd relaties tussen bedrijven binnen een concernstructuur inclusief hun bestuurders en andere belanghebbenden.

Bedrijfsinformatie

Adressen, telefoonnummers, zakelijke registratienummers en nog veel meer actuele en complete bedrijfsinformatie over 400+ miljoen organisaties wereldwijd.

Media

Is je klant of leverancier negatief in het nieuws geweest? Deze nieuwsberichten kunnen we koppelen aan jouw klanten en leveranciers, zodat je een goed beeld hebt wat er bij ze speelt.

Risico-indicatoren

Analyseer risicoprofielen van derden partijen. Bekijk hun historie, risicoscore, bedrijfsperformance en toekomstige voorspellingen.

Audit Trail

Documenteer alle bevindingen en officiële informatie in een online omgeving, zodat je deze altijd bij de hand hebt voor een snel, veilig en compleet due diligence onderzoek.

Whitepaper

De 10 meest gehoorde compliance mythes

Deze paper biedt een overzicht van 10 vaak gehoorde mythes rond het beheer van risico’s van derden die compliance er vaak lastiger op maken. Het biedt daarnaast inzicht in de manieren waarop data en automatisering uitkomst kunnen bieden.

Pdf van 26 pagina’s, 0,2 MB

10 Compliance Mythes

Waarom risk & compliance data van Altares
Dun & Bradstreet?

Officiële partner van het Dun & Bradstreet Worldwide Network

Als enige ter wereld uitgebreide kennis van mondiale concernstructuren en UBO's

175 jaar ervaring

Gepatenteerd datakwaliteitsproces

Dagelijks automatische updates voor altijd actuele data

Wil je meer weten over onze
Risk & Compliance-producten?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Waarmee kunnen we je helpen?

Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse relaties van je zakenpartners, variërend van kleine onbekende ondernemingen tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Lees meer.

Altares Dun & Bradstreet biedt je de inzichten die jou kunnen behoeden voor een potentiële belangenverstrengeling. Aan de hand van de wereldwijde Dun & Bradstreet Data Cloud kan je de identiteit van jouw relatie vaststellen en vervolgens relevante aanvullende informatie opvragen. Als enige aanbieder verschaft Dun & Bradstreet wereldwijd inzicht in de concernstructuren van rechtspersonen en de gekoppelde bestuurders. Lees meer.

Altares Dun & Bradstreet kan wetshandhavingsinstanties helpen met ‘Intelligence-Led Policing’. Met toegang tot wereldwijde bedrijfsinformatie en voorspellende analytics, kunnen instanties bedrijven en leidinggevenden snel en effectief identificeren – en eventuele banden met criminele activiteiten blootleggen. Lees meer.

Strengere wet- en regelgeving kan ertoe leiden dat bestaande oplossingen voor wereldwijd risk management beleid niet meer voldoen. Altares Dun & Bradstreet biedt, in samenwerking met onze partner Regulatory Data Corp (RDC), een optimale oplossing waarmee je jouw organisatie maximaal beschermt, compliance uitdagingen vereenvoudigt en efficiency in de bedrijfsvoering realiseert. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor