Ons wereldwijde netwerk

Hoe wij ’s werelds grootste database beheren? Dit doen we uiteraard niet alleen. Samen met partners over de hele wereld zorgen wij voor wereldwijde dekking met lokale diepte van onze data. En het meest bijzondere: samen presenteren we onze data op uniforme manier door middel van ons kwaliteitsproces.

Partnernetwerk

Internationale
kracht

Dankzij het uitgebreide internationale partnernetwerk van Dun & Bradstreet kunnen wij wereldwijd 5 miljoen keer per dag betrouwbare bedrijfsinformatie updaten van 500+ miljoen bedrijfsrecords. Het Dun & Bradstreet Worldwide Network (WWN) is een alliantie van Dun & Bradstreet en zakelijke informatieleveranciers over de hele wereld. Iedere partner vertegenwoordigd één of meerdere lokale regio’s.

Deze unieke, lokale aanwezigheid in landen over de hele wereld zorgt voor een complete, nauwkeurige verzameling van commerciële informatie. Klanten van Dun & Bradstreet en partners profiteren van het DUNS Right ™ kwaliteitsproces met kennis van lokale experts..

Trade partners

Naast het wereldwijde partnernetwerk die hun lokale markten beheren, werken wij met trade partners. Trade partners zijn organisaties wereldwijd die hun factuurstromen met ons delen. Deze factuurstromen analyseert Dun & Bradstreet om vervolgens het betaalgedrag van organisaties in kaart te brengen.

In ruil hier voor het anoniem delen van factuurstromen, krijgen trade partners toegang tot een speciale portal. Hier verkrijgen zij diepere inzichten in het betaalgedrag van hun relaties.

Om het betaalgedrag van organisaties wereldwijd zo betrouwbaar mogelijk te kunnen weergeven, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe trade partners.

Geïnteresseerd?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor