Tradepartner worden

Dun & Bradstreet ontwikkelde het unieke DunTrade® Programma om inzicht te krijgen in het betalingsgedrag van uw businesspartners. Iedere maand stellen de deelnemers aan het programma al hun relevante betalingsgegevens beschikbaar

Inzicht in het betalingsgedrag van uw relaties

Gedeelde ervaring geeft u informatie en inzicht. Dun & Bradstreet ontwikkelde het unieke DunTrade® Programma om inzicht te krijgen in het betalingsgedrag van uw businesspartners. Het Dun-Trade Programma verzamelt betalingsinformatie bij bedrijven op maandelijkse basis. Zo heeft u meer zicht op de kans dat een bedrijf succes boekt of failliet gaat. En dat is onmisbare informatie.

Hoe werkt het DunTrade programma?

Het DunTrade® Programma werkt vrij eenvoudig. Iedere maand stellen de deelnemers aan het programma al hun relevante betalingsgegevens beschikbaar aan Dun & Bradstreet. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd en op een eenvoudige manier. Deelnemers worden zo niet in complexe processen betrokken. Deze gegevens worden vervolgens in de Dun & Bradstreet database geladen en toegevoegd aan bestaande records. Wereldwijd bezorgen meer dan 14.000 bedrijven hun betalingservaringen aan Dun & Bradstreet. Deze bedrijven worden Trade Partners genoemd.

Word tradepartner in 3 stappen

Exporteer je Accounts Receivable portfolio

Download of exporteer je Accounts Receivable portfolio in het formaat naar keuze. We accepteren de meeste bestand formaten en beschikken over beveiligde technologiëen voor het opsturen van je bestand.

Wij doen een review

We stellen een toegewijde Project Manager aan om te verzekeren dat de informatie uit je portfolio nauwkeurig wordt weerspiegeld aan Dun & Bradstreet’s data en scores.

Ontvang het voorbeeldrapport

Dun & Bradstreet levert een audit van de doorgevoerde accounts, zodat je deze kunt reviewen. Door deze review bevestig je de data en actualiteit. De informatie wordt niet doorgevoerd in onze betalingsdatabase totdat we jouw akkoord hiervoor hebben ontvangen.

We importeren jouw data in ons systeem

Vervolgens importeren we jouw data in ons systeem, die we analyseren en opnemen in onze scoremodellen. Jij krijgt vervolgens toegang tot een exclusieve partner portal, waaruit je extra inzichten krijgt in jouw zakelijke relaties als teken van dankbaarheid.

Word ook tradepartner

Als Trade Partner heb je profijt van unieke voordelen; toegang tot de DunTrade® database en betalingsanalyses. De database wordt verrijkt door zowel jouw informatie als die van anderen. De identiteit van de informatieverstrekkers wordt nooit vrijgegeven, men kan de inzichten alleen raadplegen.

  • Nagaan hoe snel klanten jou betalen in vergelijking met andere leveranciers
  • Klanten identificeren met een traag betalingsgedrag en tijdig maatregelen nemen
  • Het betalingsgedrag van je volledige klantenbestand in kaart brengen