Credit Risk Management

Balans vinden tussen groei realiseren en risico vermijden blijft een uitdaging binnen credit management. De organisatie wil groei realiseren door te handelen met de juiste partijen, waarbij men kansen creëert en mogelijk risico uitsluit. Hoe je hier balans in vindt? Beslis op basis van data en inzichten.

Real-time Credit Management

Automatiseer beslissingsprocessen geverifieerde data en inzichten. Verspil geen tijd meer aan manueel zoekwerk en maak beslissingen gebaseerd op feiten. Het resultaat? Groei en efficiëntie.

Risk Management

Of uw zakelijke relaties zich nu over steden of over de hele wereld uitstrekken, Altares Dun & Bradstreet levert data, analyses en inzichten om risico’s met een duidelijke visie te beheren. Live Business Identity – een hoeksteen van onze Data Cloud – houdt de bedrijfsactiviteiten in de gaten en houdt onze gegevens voortdurend up-to-date, zodat u veranderingen voor kunt blijven.

Rendabele groei

Gebruik data en analyses om omzet te versnellen, nieuwe kansen te identificeren en operationele efficiëntie te bereiken. Wij helpen financiële afdelingen door heel Nederland om de groei van bedrijven te bewaken met inzichten rechtstreeks uit onze Dun & Bradstreet Data Cloud of via onze Data Cloud-oplossingen worden geleverd.

Inzicht én efficiëntie in credit management

Bedrijfsverificatie

Weet je zeker dat de entiteit waar je mee handelt, daadwerkelijk bestaat? Verifieer de entiteit, internationale bedrijfsstructuur en beneficial owners met één druk op de knop.

Kredietbeoordeling

Wie zijn deze betrokkenen? Screen de ‘roots’ van deze entiteit, onderliggende partijen en individuelen op alle sanctie- en PEP-lijsten wereldwijd.

Voorspellend vermogen

Bescherm je bedrijf tegen financiële- of politieke criminaliteit. Blijf continu op de hoogte van wijzigingen en ontwikkelingen binnen je portfolio om fraude en witwaspraktijken te voorkomen.

Monitoring

Documenteer alle bevindingen en officiële informatie in een online omgeving, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Het werkt niet alleen sneller, het is ook veiliger.

Efficiënte klantonboarding & monitoring

Kun je geen informatie vinden? Neem dan contact op met ons, dan starten we samen met jou een onderzoek om je te helpen.

Alle cruciale inzichten voor een waterdicht proces

Bedrijfsgegevens

Verifieer de identiteit van de partij met wie je zaken doet en raadpleeg breng hun risicoprofiel in kaart.

Concernstructuren

Ontdek internationale verbanden met achterliggende partijen waaraan een bedrijf gerelateerd is.

Directeuren & UBO

Breng directeuren in kaart en identificeer ook achterliggende belanghebbenden om te weten met wie je uiteindelijk zaken doet

Betaalgedrag

Screen zowel bedrijven als personen op alle sanctielijsten wereldwijd, voor een zuiver portfolio.

Risico indicatoren

Raadpleeg naast scores en voorspellende modellen ook andere inzichten die helpen risico’s te vermijden.

Rechtelijke uitspraken

Raadpleeg documentatie over nieuws of rechtelijke uitspraken als extra onderbouwing

Uitdagingen

Waarmee kunnen wij helpen?

Interesse of vragen?

Wilt u advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van uw bedrijf? Of heb je een vraag? Vul dan het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.