Vraag eenmalig een gratis bedrijfsrapport aan

Bent u nieuwsgierig hoe uw organisatie wordt weergegeven aan uw (potentiële) opdrachtgevers of leveranciers? Vraag hier eenmalig uw gratis dossier aan.

Deze wordt u per e-mail toegezonden.






Check de kredietwaardigheid van uw zakelijke relaties

De kredietrapporten van Altares – Dun & Bradstreet helpen om dagelijkse kredietbeslissingen te nemen, de financiele kracht van een bedrijf te analyseren en om commerciële mogelijkheden te ontdekken.

De kredietrapporten bevatten de meest actuele informatie, door de directe koppeling met 30.000 databronnen en maken een heldere vertaling naar de risicobeoordeling.

Vaker gebruik maken van kredietrapporten binnen je organisatie?

Naast de mogelijkheid tot het aanvragen van kredietrapporten binnen de eigen landsgrenzen is het ook mogelijk om bedrijven buiten de BeNeLux aan te vragen door de internationale database van Altares – Dun & Bradstreet.

U krijgt toegang tot de kredietrapporten doormiddel van een online platform of doormiddel van een volledige integratie in uw CRM of ERP systeem. Hiermee ontvangt u de meest actuele informatie welke makkelijk gedeeld kan worden met collega’s.

Uitdagingen

Waarmee kunnen wij helpen?

Interesse of vragen?

Graag advies over hoe jouw organisatie voordeel haalt uit de data van Altares Dun & Bradstreet of heb je een vraag? Vul het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.