Bestel een Dun & Bradstreet Bedrijfsrapport

Bent u op zoek naar informatie over een (potentiële) opdrachtgever of leverancier? Met een D&B Bedrijfsrapport ontdekt u de financiële situatie van een bedrijf.

bedrijfsrapport

Check de kredietwaardigheid van klanten en leveranciers

Een Dun & Bradstreet Bedrijfsrapport helpt u om kredietbeslissingen te nemen, de financiële kracht van een bedrijf te analyseren en om commerciële mogelijkheden te ontdekken.

Een D&B Bedrijfsrapport bevat actuele kredietrisicodata dankzij de directe koppeling met 30.000 databronnen en maken een heldere vertaling naar de risicobeoordeling.

Bedrijfsgegevens

Risicobeoordeling

Geadviseerde kredietlimiet

Betaalgedrag

Bedrijfsstructuur

Juridische gebeurtenissen

Directieleden

Financiën

Wat zegt een D&B Score over een bedrijf?

Bent u benieuwd hoe wij onze scores berekenen? We analyseren dagelijks enorme hoeveelheden data. Aan de hand van ingebouwde algoritmes worden ratings, faillissementenscore en de Paydex berekend. Deze rating en scores zeggen veel over de financiële gezondheid van een organisatie.

Vaker en eenvoudiger gebruikmaken van D&B Bedrijfsrapporten?

D&B Bedrijfsrapporten zijn er voor ieder bedrijf ter wereld. In de Dun & Bradstreet Data Cloud zitten maar liefst 400+ miljoen bedrijven en u kunt deze data integeren in uw eigen systemen met D&B Direct+ Data Blocks.

D&B Direct+ Data Blocks laat u kiezen welke van onze data u wilt koppelen aan uw eigen systemen, zoals het CRM of ERP. U kunt bijvoorbeeld onze kredietrisicodata koppelen aan de klantgegevens in uw CRM. Zo heeft u altijd actuele en gevalideerde kredietrisico over klanten en leveranciers bij de hand.

Licenties_-_world_map

Waarmee kunnen we je helpen?

Is er een veelbelovende lead binnengekomen? Goed zo! Maar nu is het tijd om een aantal zakelijke beslissingen te nemen. Ga je hem accepteren als klant? Mag hij op krediet kopen en zo ja op welke voorwaarden? Gebruik bij het maken van deze beslissingen onze betrouwbare bedrijfsinformatie, zoals onze kredietrisicodata. Dan voorkom je dat je zakendoet met bedrijven die eigenlijk niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen. Lees meer.

Kennis van en inzicht in jouw markt is bepalend voor je succes. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de grootste in zijn soort en stelt je in staat om uitgebreide analyses te maken, jouw marktaandeel en marktpenetratie inzichtelijk te maken en groeimogelijkheden te ontdekken.

Hoeveel bedrijven zijn er eigenlijk binnen een bepaalde regio en hoe groot zijn deze bedrijven? Hoeveel bedrijven zijn actief binnen een specifieke branche en hoeveel mensen werken er? Je kunt zelf snel en eenvoudig tellingen en selecties maken in de internationale bedrijven database van D&B op basis van vele criteria. Zo maak je inzichtelijk waar jij je het beste op kunt richten en waar jouw kansen op succes het grootste zijn. Lees verder

Door onze rijke database te integreren in jouw ERP-systeem kan je op vele manieren profiteren. Zo maak je en houdt je je data schoon binnen je hele organisatie. Je kan direct vanuit jouw bedrijfsapplicatie jouw klant en prospectinformatie valideren en verrijken. Actuele informatie wordt direct toegankelijk binnen je ERP en je kan het gebruiken om jouw acceptatieproces te automatiseren en scoringsmodel te verbeteren. Lees meer.

Bijna 70% van de Nederlandse BV’s is via aandelen verbonden met een ander bedrijf in Nederland of internationaal. Meer dan 30% van de Nederlandse BV’s en NV’s hebben een link met het buitenland. De Dun & Bradstreet Data Cloud is de meest volledige en betrouwbare bron voor inzicht in de Nederlandse én buitenlandse relaties van je zakenpartners, variërend van kleine onbekende ondernemingen tot de grootste multinationals met duizenden vestigingen. Lees meer.

Een initiële check bij het selecteren van een leverancier is niet afdoende. Belangrijk is vervolgens alle wijzigingen in risico’s inzichtelijk te maken en te monitoren. Zo blijf je exact op de hoogte hoe de risico’s zich in jouw totale supply chain ontwikkelen. Alleen met deze informatie kan je alle risico’s binnen jouw portfolio juist inschatten. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor