D&B Supplier Risk Manager

Grip op de risico's in je supply chain

D&B Supplier Risk Manager biedt de informatie en tools die je nodig hebt om leveranciersrelaties te bewaken en kostbare onderbrekingen te voorkomen.

Interesse gewekt?

Anticipeer op third-party risk

De enige SaaS-oplossing ter wereld die je kan voorzien van essentiële risico-indicatoren over 500+ miljoen bedrijven.

Monitoring

Monitor je totale supply chain portfolio vanuit één handig te gebruiken dashboards voor een compleet overzicht op je risico's.

Bedrijfsverificatie

Wees voorbereid op onderbreking van je supply chain door bedrijven te verifiëren, zodat je weet met wie je zakendoet.

Profielen

Creëer profielen van derden partijen waarin je de risico's highlight, zodat je het beste overzicht hebt over risicovolle suppliers.

Wil je meer weten over D&B Supplier Risk Manager?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo.

Deze bedrijven gebruiken D&B Supplier Risk Manager. Ontdek hun ervaringen.

capgemini logo white

"Als we zaken gaan doen met een bedrijf, willen we heel precies weten hoe het ervoor staat. Dan is het noodzakelijk dat je objectief kunt vaststellen hoe een organisatie zich opstelt in het betalingsverkeer. Op basis van actuele, complete en correcte data.”

Erik Prins - Credit Manager en Cash Officer

SHV-logo

"Omdat we wereldwijd met veel verschillende ERP-systemen werken, waren we niet in staat data adequaat op te schonen en hadden we geen beleid en governance geformuleerd omtrent master data."

Jagoda Leszczynska - Master Data Quality Office

Onze producten

Gerelateerde producten

D&B Finance Analytics

Inzicht in het betaalgedrag en de financiële situatie van 500+ miljoen bedrijven wereldwijd inclusief hun dochterondernemingen en daarvan de bestuurders en aandeelhouders.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je tijdens de pre-kwalificatie van je aanbestedingstraject een selectie maken op basis van de inschrijvingen? Dan is informatie over de financiële situatie en de mogelijke risico’s van de partijen van groot belang om een goed onderbouwde keuze te maken met wie je wel en geen zaken wilt doen. Met de Dun & Bradstreet Data Cloud maak je de financiële situatie van 500+ miljoen bedrijven wereldwijd inzichtelijk. Lees meer.

Met behulp van de uitgebreide internationale Dun & Bradstreet Data Cloud kan je jouw leveranciersbestand verrijken met waardevolle extra informatie. Zo wordt het inzichtelijk met welke leveranciers je zaken doet, en kun je bijvoorbeeld ontdekken dat je meerdere leveranciers gebruikt voor het aanschaffen van dezelfde producten of diensten. Lees meer.

Betrouwbare en actuele informatie is essentieel in het selectieproces van nieuwe leveranciers. De belangen en risico’s zijn simpelweg te groot om partijen ‘op hun blauwe ogen’ te vertrouwen. Op basis van de informatie in de D&B database kan je leveranciers identificeren (met wie doe ik precies zaken). Vervolgens kan je de bijbehorende commerciële risico’s in kaart brengen en de kredietwaardigheid beoordelen. Verder kan de wederzijdse afhankelijkheid in kaart worden gebracht. Lees meer.

Een initiële check bij het selecteren van een leverancier is niet afdoende. Belangrijk is vervolgens alle wijzigingen in risico’s inzichtelijk te maken en te monitoren. Zo blijf je exact op de hoogte hoe de risico’s zich in jouw totale supply chain ontwikkelen. Alleen met deze informatie kan je alle risico’s binnen jouw portfolio juist inschatten. Lees meer.

Inzicht in jouw leveranciersportefeuille geeft je controle over de logistieke keten en maakt duidelijk waar jouw risico’s en kansen liggen. Je verstevigt jouw onderhandelingspositie en identificeert consolidatiemogelijkheden. Het geeft je de nodige informatie om jouw supply chain goed te managen en de continuïteit van jouw processen te waarborgen. De combinatie van jouw eigen gegevens met die van D&B biedt jou handvatten voor het maken van waardevolle analyses en managementrapportages, zoals een spend analyse, spend cube en spend control. Lees meer.

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor