Geen woorden maar DATA!

In deze webinar leer je onder andere:

Webinar terugkijken

Sprekers:

Joris Peeters
Chief Data Science bij Altares D&B
Niels van Nieuwenhuijzen
Credit Management Specialist bij Altares D&B

Overzicht webinar

Hoe worden onze scores al een decennia lang elk jaar beter? Data Scientist Joris Peeters onthult de geheimen achter onze adaptieve scorecards.In deze economisch grillige tijden is het nog belangrijker om tot betrouwbare scores te komen. Credit Risk Specialist Niels van Nieuwenhuijzen bespreekt aan de hand van diverse cases wat we door onze data zagen, zien en zien aankomen. Wat is de verwachting voor de komende 12 maanden en wat kunnen we leren van deze crisis?

  • Voorspellende data en scoremodellen - Bij Altares Dun & Bradstreet vieren we dit jaar dat onze scorecard 10 jaar adaptief is. Hoe gaat dat in zijn werk en welke voordelen levert dit voor gebruikers op?
  • Toepasbaarheid scores en ratings in de praktijk - Credit Risk Specialist Niels van Nieuwenhuijzen bespreekt aan de hand van diverse cases wat we door onze data zagen, zien en zien aankomen. Wat is de verwachting voor de komende 12 maanden en wat kunnen we leren van deze crisis?
  • Het effect van de coronacrisis op de voorspellende waarden - Wat is het effect van de coronacrisis op ons voorspellend vermogen? En wat zagen we gebeuren bij andere grote economische gebeurtenissen?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor