Artificial intelligence: 5 toepassingen en 6 trends voor bedrijven

In deze whitepaper:

Download whitepaper

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Over deze whitepaper

Hoewel de AI-revolutie nog echt op stoom moet komen, zijn er al succesverhalen in overvloed. Denk aan de chatbot van KLM Royal Dutch Airlines, die meer dan 50 procent van de 130.000 social mediamentions met minstens 95 procent accuraatheid afhandelt. Of aan L’Oréal, Pepsi en Ikea, die dankzij een robot van het bedrijf Strafory 30 procent besparen op hun recruitmentkosten. Maar wat heb ik aan AI binnen mijn bedrijfsvoering? Een terechte vraag. Met een simpel antwoord: een heleboel. Om te illustreren wat AI bedrijven nu en in de nabije toekomst kan brengen, nemen we in deze whitepaper 5 toepassingen onder de loep. Daarnaast signaleert chief data scientist van Dun & Bradstreet Anthony Scriffignano 6 trends, waarvoor hij passende adviezen geeft.

  • 5 toepassingen van AI

    Om te illustreren wat AI bedrijven nu en in de nabije toekomst kan brengen, nemen we in deze whitepaper 5 toepassingen onder de loep.
  • 6 AI-trends om in de gaten te houden

    Chief data scientist van Dun & Bradstreet, Anthony Scriffignano, bespreekt 6 trends, waarvoor hij passende adviezen geeft.
  • AI in het dagelijkse leven

    Omdat het datavolume en de rekenkracht blijven toenemen terwijl de algoritmes steeds geavanceerder worden, gaan we spoedig AI-oplossingen zien in álle facetten van het dagelijks leven. We geven een aantal voorbeelden.

23 Pagina's

20 minute read

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor