Ik wil eventuele banden met criminele activiteiten blootleggen

Wetshandhavingsinstanties worden in hun onderzoek naar criminele activiteiten geconfronteerd met een aantal uitdagingen. Beslissingen moeten worden genomen in real-time, en onderzoek levert vaak ontbrekende of gedateerde informatie op. Voor een effectieve bestrijding van de criminaliteit en om bedreigingen adequaat te identificeren, moeten douane-instanties zorgen dat de hooiberg snel slinkt en dienen ze hun onderzoeken te bespoedigen.

Wetshandhaving

Altares Dun & Bradstreet kan wetshandhavingsinstanties helpen met ‘Intelligence-Led Policing’. Met de toegang tot wereldwijde bedrijfsinformatie en voorspellende analytics, kunnen instanties bedrijven en leidinggevenden snel en effectief identificeren – en eventuele banden met criminele activiteiten blootleggen.

Inzicht in concernrelaties

Het is een noodzakelijke, maar uitdagende taak om de weg te vinden in de enorm complexe ketens van eigendom en affiliatie die terrorisme of andere schadelijke activiteiten financieren. Het vereist up-to-date informatie die banden tussen bedrijven en leidinggevenden duidelijk markeert.

Handhaving geleid door informatie

Vandaag de dag is het van belang dat douane-instanties systematisch up-to-date informatie integreren om onderzoek te bespoedigen en mogelijke illegale activiteiten aan het licht te brengen.

Voorspellend handhaving van de wet

Politie van vandaag de dag is naast traditioneel onderzoek tevens belast met het voorkomen en het terugdringen van de criminaliteit. Door verschillende databronnen te gebruiken en hieruit verborgen inzichten naar boven te halen, kunnen zij op criminele activiteiten anticiperen, reageren en deze zelfs voorkomen.

Klanten die u voorgingen

ABN AMRO

ABN AMRO biedt retail-, private- en commercialbanking-klanten in Nederland en over de hele wereld een…

Canon

Canon Medical Systems Europe (voorheen bekend als Toshiba Medical Systems) is leverancier van medische systemen.…

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.