Ik wil mijn markt en marktpotentieel in kaart brengen

Kennis van en inzicht in de markt waarin je opereert is bepalend voor jouw succes. De Dun & Bradstreet data cloud is de grootste in zijn soort ter wereld en stelt je in staat om uitgebreide analyses te maken, jouw marktaandeel en marktpenetratie inzichtelijk te maken en groeimogelijkheden te identificeren.

Ontdek uw kansen

Hoeveel bedrijven zijn er eigenlijk binnen een bepaalde regio en hoe groot zijn deze bedrijven? Hoeveel bedrijven zijn actief binnen een specifieke branche en hoeveel mensen werken er? Je kunt zelf snel en eenvoudig tellingen en selecties maken in de internationale bedrijven database van D&B op basis van vele criteria. Zo maak je inzichtelijk waar jij je het beste op kunt richten en waar jouw kansen op succes het grootste zijn. Ook meer geavanceerde analyses behoren tot de mogelijkheden: uitgebreide segmentatie van jouw doelgroep, opstellen van klantprofielen, zoeken naar zogenaamde look a likes. Altares Dun & Bradstreet heeft de tools waarmee je zelf aan de slag kunt, maar ook de kennis en expertise om je hierbij te ondersteunen.

Look-A-Likes

Maak een profiel van jouw beste klanten en zoek naar vergelijkbare prospects in de Dun & Bradstreet database met een hoge scoringskans.

Doelgroepanalyse

Verrijk de klantinformatie met de data van D&B en maak een gedetailleerd profiel van jouw klanten. Breng in kaart wie jouw doelgroep is en waar deze zich bevinden.

Segmentatie

Segmenteer jouw doelgroep en bepaal het potentieel per segment op basis van o.a. branchcodering, omzetcijfers, werknemersaantal.

Klanten die u voorgingen

CM.com

Sms’en ouderwets? Niet voor CM. Deze succesvolle Nederlandse onderneming startte in ’99 met het uitsturen…

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gerelateerde producten

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.