Ik wil de resultaten van mijn marketing campagnes optimaliseren

Het selecteren van de juiste doelgroep is de sleutel tot succes van elke marketingcampagne. Het zorgt voor een hogere respons en lagere kosten. Een DM- of Telemarketingcampagne is kostbaar en een hoog bereik en een hoge conversie dus van groot belang.

Gericht prospecteren

Je wilt niet schieten met hagel en zit niet te wachten op stapels met postretouren. De Dun & Bradstreet datacloud garandeert kwalitatief hoogwaardige prospectbestanden met een hoge conversiekans. Met de tools van Altares Dun & Bradstreet is het voor jou heel eenvoudig om een profiel van jouw beste klanten te maken en een zoekopdracht te geven naar prospects met hetzelfde profiel in de Dun & Bradstreet datacloud. Aan de hand van vele criteria kan je zelf jouw doelgroep snel en eenvoudig online selecteren. Uiteraard kan je ook gebruik maken van de expertise van Altares Dun & Bradstreet voor analyses en advies op het gebied van slim prospecteren.

Telemarketing

Telemarketing is niet goedkoop. Kwalitatieve data met een correct telefoonnummer en de juiste contactpersoon (DMU) is essentieel voor succes.

Look-a-likes

Maak een profiel van jouw beste klanten en zoek naar vergelijkbare prospects in de Dun & Bradstreet datacloud met een hoge scoringskans.

Vervuiling

Houd jouw database schoon, volledig, accuraat en actueel. Een vervuild prospect- of klantenbestand zorgt ervoor dat je kansen mist en onnodige kosten maakt.

Klanten die u voorgingen

CM.com

Sms’en ouderwets? Niet voor CM. Deze succesvolle Nederlandse onderneming startte in ’99 met het uitsturen…

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.