Master Data Management

Data Detox: Raak je overtollige data kilo’s kwijt & breng je informatiestrategie in shape.

Dirty Data kost bedrijven wereldwijd klauwen met geld. Bovendien lopen zij winst mis doordat ze concurrenten niet kunnen bijbenen die slimmer zijn met data en analytics. Vervuiling van data en de daarmee gepaarde kosten is alleen te vermijden als je je data management beter organiseert, automatiseert en daarmee zoveel mogelijk menselijke fouten vermijdt.

29 pagina's (30 minute read)

Download gratis

29 pagina’s (30 min read)

Met deze whitepaper stomen we je klaar voor efficient data management met een grondige Data Detox. Een cleanse waarmee je:

Je CRM afslankt

Om je CRM in gezonde staat te krijgen, is het belangrijk bij de bron te beginnen. Net zo goed als dat je lichaam en geest met elkaar in verbinding staan, zijn ook data en de systemen en daarbij behorende processen aan elkaar gekoppeld.

Je datastrategie met een 5-stappen bootcamp in vorm brengt;

Een ongezond CRM is als een ongezond lichaam. Wie troep eet en weinig sport, voelt zich niet fit, heeft weinig energie en heeft zowel mentaal als fysiek vaker last van allerlei klachten.

En met je persoonlijke streefdoelen aan de slag gaat.

Het gezond houden van je CRM kent geen ‘one size fits all’ oplossing en zeker geen oefening die je slechts één keer hoeft te doen.