De grootste data bottlenecks voor je organisatie

In deze whitepaper:

Download whitepaper

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Over deze whitepaper

Data, we gebruiken het allemaal. Wanneer we iets Googlen, wanneer we informatie over een bedrijf opzoeken of wanneer we bezig zijn in een CRM-systeem. Elke dag komen we in aanraking met ruim 1000 datapunten van bedrijven. Veel data hebben is natuurlijk fijn. Zo weet je of een klant zijn rekeningen kan betalen, maar ook hoe je als bedrijf er zelf voor staat. Het probleem van veel data hebben is dat je het ook ergens moet opbergen en waarborgen. Je hebt immers niks aan al die data als je het niet gemakkelijk kunt vinden en gebruiken. In dit whitepaper identificeren we de vier meest voorkomende bottlenecks en laten we zien hoe je deze kunt oplossen en voorkomen.

  • De vier grootste data bottlenecks

    Data wordt door allerlei afdelingen verzameld, maar vaak ontbreekt er één duidelijk proces die organisatie breed toegepast wordt. Als je over veel data beschikt, bestaat er ook een grote kans dat je data vervuild is. Denk aan duplicaten, verouderde data of foutieve data. Combineer missende processen met foutieve data, en je bedrijf loopt al gauw meer geld mis dan je denkt.
  • Data cultuur creëren op de werkvloer

    Een effectieve datahuishouding kan niet ontstaan zonder een cultuur. Zie het als een verandering van binnenuit. Je kunt een externe oplossing aanschaffen, maar dit betekent niet automatisch dat alle dataproblemen verdwijnen. Als sales niet gewend is data in te voeren, en marketing nog steeds onjuiste data blijft verzamelen, zal er zelfs met een externe oplossing weinig veranderen. Tijd om dus ook de datacultuur aan te passen.
  • Concrete oplossingen

    Door nieuwe processen te maken, een grote data detox te doen en intern iedereen de meerwaarde te laten inzien, overkom je de bottlenecks. Daarnaast geven we in de whitepaper nog extra tips hoe je ervoor kunt zorgen dat je bottlenecks op termijn niet nog eens terugkomen en helpen we je met je data detox

16 Pagina's

18 minuten leestijd

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor