Infographic: Van ruwe data naar business boost

Michiel Scheepens
17 mei 2018 - Leestijd 4 minuten

Data is een waardevolle resource voor je bedrijf. Externe bedrijfsdata over je klanten, leveranciers en prospects kan zelfs van onschatbare waarde zijn. Het helpt je namelijk om groeikansen te ontdekken, risico’s te vermijden, en tijd en kosten te besparen. Toch hebben lang niet alle bedrijven weet van het potentieel van externe bedrijfsdata. Hoe boost je met deze gegevens je business performance?

Data gedreven werken is meer dan een hype. Het is een succesformule die je met een boog om meningen, gokken, mitsen en maren heen stuurt, zodat je recht op je bedrijfsdoelen afgaat. Want dankzij data doorzie je markten en weet je alles van klanten, producten, prospects en leveranciers. Niet verwonderlijk dus dat data gedreven bedrijven veel beter presteren.

Alleen: hoe vind je vandaag de dag in de stortvloed aan data iets nuttigs? Extra complicerend: misschien weet je niet eens waarnaar je op zoek bent – omdat je niet doorhebt wát er allemaal voorhanden is.

Data over 300 miljoen bedrijven

Wat in ieder geval mákkelijk voorhanden is: externe bedrijfsdata. Met de Dun & Bradstreet-database heb je toegang tot bedrijfsinformatie over 300 miljoen ondernemingen wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan concernstructuren, handelsdata, betalingsgegevens, kredietbeoordelingen, sanctielijsten en dozijnen andere soorten gegevens.

Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul uw gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met u op.
Of bel ons direct
België(afdeling verkoop) +32 (0)2 765 00 21Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04

Whitepaper

Data Detox

Raak je overtollige data kilo’s kwijt

Dirty Data kost bedrijven wereldwijd klauwen met geld. Bovendien lopen zij winst mis doordat ze concurrenten niet kunnen bijbenen die slimmer zijn met data en analytics. Met deze whitepaper stomen we je klaar voor efficient data management.

Pdf van 29 pagina’s, 0,4 MB
Data Detox

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor