Ik wil weten of er sprake is van potentiële belangenverstrengeling

‘Conflict of Interest’ kan in verschillende gedaantes optreden. Met name in de advocatuur, auditing en advisory sector is het van eminent belang dat er geen (schijn) van belangenverstrengeling optreedt. Het is dan ook noodzaak dat je exact weet wat de identiteit is van jouw relatie.

Ken je klant (KYC)

Altares Dun & Bradstreet biedt je de inzichten die jou kunnen behoeden voor een potentiële belangenverstrengeling. Aan de hand van de wereldwijde Dun & Bradstreet datacloud kan je de identiteit van jouw relatie vaststellen en vervolgens relevante aanvullende informatie opvragen. Als enige aanbieder verschaft Dun & Bradstreet wereldwijd inzicht in de concernstructuren van rechtspersonen en de gekoppelde bestuurders. Zo wordt duidelijk aan welke andere bedrijven jouw relatie gelieerd is (nationaal en internationaal) en welke bestuursfuncties een natuurlijk persoon op dit moment bekleedt of heeft bekleed in het verleden.

Concernstructuur

Leg de volledige familiestructuur bloot en ontdek tijdig dat er relaties zijn met meerdere onderdelen binnen jouw onderneming of die van jouw relatie.

Conflict of interest

Match jouw relaties met Dun & Bradstreet datacloud om vast te stellen of er mogelijk sprake is van belangenverstrengeling.

Klanten die u voorgingen

ABN AMRO

ABN AMRO biedt retail-, private- en commercialbanking-klanten in Nederland en over de hele wereld een…

Canon

Canon Medical Systems Europe (voorheen bekend als Toshiba Medical Systems) is leverancier van medische systemen.…

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.