Altares Dun & Bradstreet ontvangt Great Place to Work label

Leestijd 2 minuten | Geschreven door Henrica Westhoeve | 15 februari 2024

Nieuwsberichten

Het Great Place to Work® instituut heeft Altares Dun & Bradstreet gecertificeerd als een ‘Great Place to Work’. Dit is een prachtige erkenning van de toewijding van Altares aan een open en transparante cultuur, gericht op vertrouwen, welzijn en ontwikkeling van haar medewerkers.

Een blik achter de schermen

We spraken met enkele enthousiaste medewerkers om te bespreken wat Altares zo uniek maakt.

Great Place To Work

Vertrouwen en vrijheid

“De vrijheid die ik krijg bij Altares is enorm,” vertelt Jorick, senior sales executive. “Er is ruimte voor eigen initiatief, fouten maken mag en worden zelfs aangemoedigd. En als er successen zijn, vieren we dat graag samen.”

Michiel, marketing leader Benelux, beaamt dit: “Verantwoordelijkheid is iets wat je moet verdienen, maar als je dat kan, krijg je er veel vrijheid voor terug.”

Openheid en collegialiteit

“Ons open deur beleid is echt waar,” zegt Jorick. “Je kunt bij iedereen binnenlopen, zelfs bij het hoger management. Iedereen is bereid om even tijd voor je te maken en te luisteren en te helpen.”

Die openheid draagt bij aan een sterke collegialiteit. “Er zijn veel collega’s met wie ik ook buiten werktijd graag afspreek,” aldus Jorick. “Die mix tussen werk en plezier maakt het extra leuk.”

Ontwikkeling en groei

Altares investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Thirza, HR recruiter, legt uit: “We bieden verschillende trainingen aan, zowel online als offline. En functies zijn flexibel ingericht. De functie moet bij de persoon passen, niet andersom.”

“Als we talent zien in iemand, kijken we hoe diegene binnen onze organisatie past,” vervolgt Thirza. “Ook als iemands functie groeit, bekijken we of het functieprofiel nog aansluit.”

Meer dan alleen werk

Altares is meer dan een Great Place to Work. Het is een dynamische omgeving waar medewerkers zich gewaardeerd, vrij en uitgedaagd voelen. Met oog voor ontwikkeling, collegialiteit en een gezonde dosis plezier, is Altares een werkgever waar je met trots deel van kunt uitmaken. De komende jaren blijven we ons focussen op het verbeteren van de tevredenheid van collega’s en streven we er naar om in de top 10 van beste werkgevers te komen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures hier.

Deel via social media

Henrica Westhoeve

Marketing Content Officer

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Wilt u meer lezen over creditmanagement en compliance?

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Schrijf je nu in!

Ja, ik wil elke maand op de hoogte worden gebracht van trends & ontwikkeling rondom Credit Risk, Compliance, Master Data, Supply Chain en Sales & Marketing.

Je keuze voor