Ik wil meer inzicht en analysemogelijkheden in mijn leveranciersportefeuille

Door jouw leveranciersbestand te verrijken met waardevolle D&B data krijg je inzicht in jouw supply chain. Het maakt exact duidelijk wat je inkoopt, bij wie en hoeveel. Wie zijn jouw key suppliers en wat is de wederzijdse afhankelijkheid?

Controle over jouw portfolio met leveranciers

Inzicht in jouw leveranciersportefeuille geeft je controle over de logistieke keten en maakt duidelijk waar jouw risico’s en kansen liggen. Je verstevigt jouw onderhandelingspositie en identificeert consolidatiemogelijkheden. Het geeft je de nodige informatie om jouw supply chain (logistieke keten) goed te managen en de continuïteit van jouw processen te waarborgen. De combinatie van jouw eigen gegevens met de D&B informatie, biedt jou handvatten voor het maken van waardevolle analyses en managementrapportages, zoals een spend analyse, spend cube en spend control. Het stelt je in staat om jouw inkoopdata om te zetten naar Business Intelligence en jouw uitgaven op continue basis te controleren en beheersen.

Supply intelligence

Met supply intelligence op basis van D&B informatie heb je als inkoper een middel in handen gegeven om continu de controle over jouw inkoopportefeuille uit te oefenen.

Managementrapportages

Door interne en externe data te combineren beschik je over waardevolle informatie over jouw volledige logistieke keten. Deze informatie geeft toegevoegde waarde aan jouw managementrapportages.

Spend analyse

Als je exact weet hoeveel je uitgeeft bij wie, heb inzicht in besparingsmogelijkheden en in de wederzijdse afhankelijkheid. Hiermee creëer je een goede onderhandelingspositie.

Klanten die u voorgingen

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.