Credit Risk Management

Het overwinnen van innovatieobstakels als Credit Manager

Innovatie. Het woord vliegt ons al jaren om de oren en we lijken er niet meer omheen te kunnen. Toch gaat innovatie vrijwel altijd gepaard met obstakels en weerstand. Hoe past de hedendaagse finance leader zijn mentaliteit aan om te kunnen presteren in deze roerige tijden? In deze paper bespreken we 5 manieren om innovatie-obstakels aan te vliegen.

10 pagina's (15 minute read)

Download gratis

13 pagina’s (20 min read)

Bedrijven passen hun manier van werken aan, tuigen innovatie initiatieven op en zo’n beetje elke afdeling neemt het mee in de jaarplannen. Als credit manager, ofwel finance leader moet je soms besluiten om een innovatie gericht initiatief af te schieten, maar ben je dus juist ook degene die zo’n initiatief kunt aanmoedigen. Het omarmen van verandering is een goede eerste stap. Zoek je naar een probleem voor je oplossing of toch de oplossing voor je probleem? Lees in onze paper ook hoe andere bedrijven je voor zijn gegaan.

Technologie

Technologie kan helpen om teamleden effectief te ontlasten. Door rollen te herdefiniëren en taken op te splitsen, kan talent beter benut worden.

Data inzetten

Datagedreven is meer dan een hype, het is een succesformule die je hebt recht op je bedrijfsdoelen af te gaan.

Silo's doorbreken

Er is meer data beschikbaar dan binnen jouw afdeling. Het overschrijden van grenzen tussen functies kan jouw organisatie vooruit helpen.