Datagedreven werken – Een infographic

Michiel Scheepens
25 april 2018 - Leestijd 4 minuten

Bedrijven die data-gedreven werken hebben een enorme voorsprong op hun concurrenten. Beschik jij over kwalitatief hoogwaardige bedrijfsdata én weet je die slim te verwerken? Dan liggen gouden bergen in het verschiet. Het juist managen van deze data heet Master Data Management. Zo kan bijvoorbeeld het verrijken van bedrijfsdata met een D-U-N-S-nummer (een wereldwijd uniek negencijferig identificatienummer) de identificatie van bedrijven een stuk eenvoudiger en sneller maken.

Gouden bergen door Data

Weetje van de dag: deze bedrijven die data gedreven werken, hebben 23 keer meer kans om nieuwe klanten binnen te halen en 6 keer zoveel kans om bestaande klanten te behouden, zo bleek uit een onderzoek van McKinsey. Wil je weten hoe dit tot stand komt? Bekijk de infographic die we voor je hebben gemaakt.

Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul uw gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met u op.
Of bel ons direct
België(afdeling verkoop) +32 (0)2 765 00 21Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04

Whitepaper

Data Detox

Raak je overtollige data kilo’s kwijt

Dirty Data kost bedrijven wereldwijd klauwen met geld. Bovendien lopen zij winst mis doordat ze concurrenten niet kunnen bijbenen die slimmer zijn met data en analytics. Met deze whitepaper stomen we je klaar voor efficient data management.

Pdf van 29 pagina’s, 0,4 MB
Data Detox

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor