SAP

Groei de meest waardevolle klantrelaties met real-time data in SAP. Haal het beste uit zowel je CRM als je klantenbestand door een betrouwbare basisstructuur te creëren.

De voordelen van real-time data in jouw SAP systeem

  • Eén bron van waarheid
  • Extra data, scores en analytics direct in SAP
  • Data is altijd actueel en beschikbaar op de juiste plek
  • Complete bedrijfsprofielen van prospects, klanten, debiteuren, leveranciers en partners
  • Beslissingen automatiseren

Hoe het werkt

Verbind SAP aan onze database

stream real-time data uit Dun & Bradstreet’s database om de SAP omgeving te verzekeren van consistente bedrijfsprofielen van alle zakelijke relaties. Schone, betrouwbare data van hoge kwaliteit.

Voeg D&B data toe

Verrijk data binnen SAP met verdiepende inzichten voor complete bedrijfsprofielen. Verkrijg extra informatie over deze accounts en leg verbanden in internationale groepsstructuren.

Automatiseer je beslissingsproces

Automatiseer tijdrovende beslissingsprocessen door real-time inzichten te streamen. Van klantacceptatieprocessen tot screenings of marketingcampagnes.

Onderhoud je database met real-time data

Bewaak de datakwaliteit. Wijzigingen worden automatisch doorgevoerd en nieuwe bedrijfsrecords worden automatisch op dezelfde consistente wijze doorgevoerd.

Case

Altares-database faciliteert de internationale groei van LC Packaging

Het borgen van de datakwaliteit speelt een cruciale rol voor een internationale organisatie als LC Packaging. “In alle landen werken we met het SAP-ERP systeem voor het registreren van klantinformatie”, vertelt Nick Jansen. “Om te bepalen of je met een klant in zee gaat, is het…

Interesse of vragen?

Vragen over de mogelijkheden van onze data in jouw Salesforce omgeving? Vul dan dit formulier in. Onze experts nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.