Ik wil mijn aanbestedingstraject optimaliseren

Wil je tijdens de pre-kwalificatie van uw aanbestedingstraject een selectie maken op basis van de inschrijvingen? Dan is informatie over de financiële situatie en de mogelijke risico’s van de partijen van groot belang om een goed onderbouwde keuze te maken met wie je wel en geen zaken wilt doen.

Controle over het project

Ook in een later stadium van het aanbestedingstraject is informatie nodig voor een betrouwbare identificatie en het bepalen van de uiteindelijke gunning. Op basis van jouw eigen criteria kan je een leveranciersbestand samenstellen en wijzigingen in de situaties van jouw leveranciers continu monitoren. Bij aanbestedingstrajecten gun je de opdracht niet alleen op basis van de kwaliteit van het beschreven bestek, maar ook op basis van risico’s die je aan de hand van de informatie van Altares Dun & Bradstreet inzichtelijk hebt gemaakt. Je houdt inzicht in en controle over het volledige project. Met de wet keten aansprakelijkheid dragen jouw aannemers de verantwoording voor de rest van de keten. Inzicht in de financiële stabiliteit van de gehele keten zorgt voor een probleemloze oplevering van jouw project.

Wet keten aansprakelijkheid

Inzage in jouw aannemers en in wie zij inhuren om werkzaamheden te verrichten, helpt je om risico’s op het volledige aanbestedingsproject in kaart te brengen.

Nieuwe leverancier

Ben je op zoek naar nieuwe leveranciers? Met de data van D&B identificeert je leveranciers en kan je ook op basis van criteria zoals financiële stabiliteit een selectie maken, zodat je de risico’s beperkt.

Start tender of aanbesteding

Betrek bij de pre-kwalificatie van jouw aanbestedingstraject ook informatie als financiële stabiliteit en kredietwaardigeheid. Zo voorkom je gunning van een project aan een partij met hoog risico.

Klanten die u voorgingen

Andere mogelijke situaties

Plan een telefoongesprek

Wil je advies over hoe je onze data in kunt zetten voor de doelstellingen van jouw bedrijf? Of heb je interesse in een demonstratie? Maak hiernaast direct een afspraak met één van onze specialisten.