14x raak met D&B Finance Analytics als kredietrisicoplatform

Anne de Geus
2 januari 2020 - Leestijd 4 minuten

Kredietrisicio’s reduceren binnen een bedrijf zal hoog op de agenda staan van elke credit manager. D&B Finance Analytics (voorheen D&B Credit) is ons geavanceerde credit risk intelligence-platform, waarmee je slim en snel beslist over klantacceptatie en debiteurenbeheer. Sinds oktober 2019 kun je tevens alle zakelijke relaties in 200 landen monitoren en automatisch alerts ontvangen.

Wist je dat je de voorspellende Paydex indicator kunt gebruiken om de betaalsnelheid te voorspellen? En de data elementen in D&B Finance Analytics zijn wereldwijd consistent en dus internationaal in te zetten. Met meer dan 330 miljoen real-time records heb je 24/7 de beschikking tot het agile en cloud-based platform. Lees in onze infographic welke voordelen het nog meer biedt.

kredietplatform
Interesse gewekt?

Deel via social media

Interesse gewekt?

Vul uw gegevens in of bel ons direct.
We nemen binnen één werkdag contact met u op.
Of bel ons direct
België(afdeling verkoop) +32 (0)2 765 00 21Nederland (afdeling verkoop) +31 (0)10 322 03 04

Whitepaper

Credit Monitoring

Kansen voor jouw organisatie in beeld

Een kredietcheck bij klantacceptatie is waardevol, maar ook meteen verouderd. Het échte kredietrisico begint eigenlijk juist pas nadat je een klant hebt geaccepteerd. De oplossing: monitor de financiële gezondheid van je klanten real-time.

Pdf van 16 pagina’s, 0,4 MB
Credit Monitoring

Een free trial van één van onze producten? Zo geregeld!

Een bedrijf of D-U-N-S nummer opzoeken?

Een artikel of onderwerp opzoeken?

Suggesties

Je keuze voor